2010
10.03

ByLAN er nå utsolgt. 768 plasser er revet bort i en fart vi aldri har sett før. Og de som kommer til årets arrangement kan glede seg over rekordhøy båndbredde: NextGenTel har rigget opp 3 Gbit/s kapasitet mot Internet.

- ByLAN er utsolgt, sier Ole Irgens.

– Vi har solgt flere plasser enn i fjor, og ble utsolgt tidligere. Det tyder på at ByLAN er et arrangement som bare stiger i popularitet, sier ByLAN-sjef Ole Irgens i en kommentar.

– ByLAN har nå befestet sin posisjon som ett av de største lanpartyene i Norge etter The Gathering. Faktisk er det bare Sørlanet, som arrangeres denne uken, som er såvidt større, sier Irgens videre.

ByLAN-sjefen kan love et godt program, med spillcompoer, foredrag og underholdning fra dørene åpner fredag 8. oktober klokken 16.00 til mandag morgen klokken 11.00. – Følg med på forumene og på Facebook, der kommer det oppdatert info, sier Irgens.

– Vi håper også at deltakerne setter pris på en 3 Gbit/s linje mot Internet. Det betyr i praksis fri fart for alle som vil laste ned ting fra nettet, for eksempel den siste Ubuntu-versjonen som slippes samme helg, sier Irgens.

– La meg også få legge til at ByLAN blir til fordi mange frivillige legger ned mye ubetalt arbeid både før, under og etter arrangementet. Uten deres innsats hadde ikke ByLAN vært mulig, sier Irgens.

Ingen kommentarer.

Kommentering er lukket.