2010
04.15

Hei ByLAN’ere!

Det er enda lenge til neste ByLAN, men planleggingen av ByLAN 2010 er godt i gang. ByLAN 2009 var en kjempesuksess, og vi håper alle besøkende hadde stor glede av arrangementet. Vi har samlet opp deres innspill og erfaringer fra ByLAN  2009, og jobber nå med å finne gode løsninger på de utfordringene våre gjester opplevde. Uten å røpe for mye, kan vi love dere at ByLAN 2010 vil bli enda bedre, tøffere og kulere!

ByLAN 2010 vil bli avholdt i Bergen Racketsenter fra 08.10.2010 til 11.10.2010. Tidspunkt for start og slutt er ikke endelig avklart enda, men dette vil selvsagt bli postet god tid i forveien. Vi har et mål om å legge ut billettene for salg i overgangen August/September. I 2009 ble billettene utsolgt, så det kan være lurt å følge med på forumet og nettsiden – slik at du ikke går glipp av dine billetter.

Fra ByLAN 2009

Mens vi venter på vår, sommer, askeregn fra vulkaner og pollen – er dere velkommen til å registrere dere på forumet og hive dere inn i debattene, eller lage deres egne tråder.

Stor hilsen fra oss i ByLAN-gruppen!

Ingen kommentarer.

Kommentering er lukket.