2009
09.30
- Løp og kjøp billetter, oppfordrer ByLAN-sjef Ole Irgens

ByLAN-sjef Ole Irgens

Da er alle billettene til årets ByLAN solgt. – Det vil si at det ikke blir solgt noen billetter i døren i år, sier ByLANs sjef og åndelige leder, Ole Irgens

– Aldri før i ByLANs historie har arrangementet vært utsolgt før vi starter. Dette er en enorm inspirasjon for oss som jobber med ByLAN, sier Ole Irgens videre.

I år er ByLAN rigget til 700 deltakere pluss crew. – Sannsynligvis kunne vi ha solgt enda flere billetter, men på grunn av begrenset strømtilgang i Racketsenteret har vi satt strek ved 700, sier Irgens videre.

– Er ByLAN 2009 i rute?
– Ja, definitivt. Vi har vel aldri vært så tidlig ute med planleggingen. Alt blir av samme gode kvalitet som tidligere år – unntatt nettilkoblingen, som blir enda bedre, med 2 gb linje ut mot den store verden. Internnettet er også bygget på samme robuste modell som tidligere, slik at vi kan love alle deltakerne en god LAN-opplevelse, sier Irgens videre.

Kantine og Express PC Service
Som tidligere år vil også Express PC Service ha butikk under ByLAN, der det er mulig å kjøpe alt fra TP-kabel til komplette PCer. – Det vil komme mange gode tilbud, så dersom du tenker å investere i nytt utstyr kan det være en idé å ta med sparegrisen hit, sier ByLAN-sjefen. – Vi kan også love kantine med enda bedre utvalg enn før, så dette blir et ByLAN av godt merke, sier Irgens.

14 kommentarer sø langt

 1. Gleder meg som bare det!!

 2. Jeg Iler

 3. R0nnestad, why lol? Men blir mat dette^^

 4. MAT

 5. 9 billetter igjen sist jeg sjekket, sykt.

 6. “Blir mat dette”… typisk Bergenser utrykk?

  • Japp. “Konge”, ikke sant? 😉

  • Det begynte med ”Mata deilig” så ble det ”mata” nå er dert ”mat” det går i;p

 7. Skulle vært mer en 700 plasser, menmen, gleder meg som en unge. Burde nesten fått et større lokale bygd i bergen 😀

 8. DATAMASKIN!!

 9. “Express PC Service”, ja.

  klemz

  • Heh.. Jeg fixet. Det gikk sikkert litt fort i svingene for den som tastet innlegget. 🙂

 10. på fat

 11. Japp. “Konge”, ikke sant? 😉