2009
09.16

ByLAN har blitt arrangert i forbindelse med høstferien siden 2002. Etter hvert har ByLAN vokst seg til det nest største LAN-partyet i Norge, etter The Gathering på Hamar.

bylanjenter640

For dere som ikke vet hva et LAN-party er, kan vi forklare dette med at et LAN (Local area network) er hvor ungdommer samles og kobler seg opp på samme nettverk. Noe som gjør at man kan sitte framfor skjermen, men fortsatt være litt sosial.

Sikkerhet
Foreldre som har barn i tenårene lurer muligens på om det er trygt å sende barna av gårde på det dataarrangement som varer en hel helg. Men vi på ByLAN jobber konstant med sikkerhet for våre deltakere som høyeste prioritet.

Her er litt om hva som kanskje kan oppfattes som negativt og positivt fra et foreldreståsted:

Positivt
+ Vi har egne vakter som ivaretar sikkerheten
+ Rusfritt arangement
+ Crew. Vi har dedikerte team som tar seg av ulike deler av arrangementet, for å sikre et trygt og hyggelig LAN-party. Dette inkludere administrasjon, info, sikkerhet, teknisk og førstehjelp.

Negativt
– ByLAN tar ikke ansvar for tapt/ødelagt utstyr.
– ByLAN tar heller ikke ansvar for deltakere underveis. Barnet ditt må altså ha en viss grad av selvstendighet for å delta på ByLAN. Vårt crew griper selvsagt inn dersom noen åpenbart lider av søvnmangel eller om vi ser at noen trenger hjelp eller litt trøst. Men vi passer altså generelt sett ikke på hver enkelte deltaker underveis.

Rus/Alkohol
ByLAN er det største rusfrie ungdomsarrangementet i Bergen. I motsetning til veldig mange andre rusfrie arrangement, så har ByLAN aldri hatt noe bråk eller problemer med at deltakerne likevel ruser seg. Det har vært et og annet tilfelle, men disse har alle blitt håndtert på en ryddig måte. Vi har som policy at alle tilfeller av rus / alkohol blir rapportert til foreldre og eventuelt politiet.

Brudd på alkoholreglene kan også føre til svartelisting fra ByLAN med hensyn til senere arrangement.

Hærverk / Kriminalitet
Vi politianmelder hærverk og kriminalitet. Ved alder under 18 år, vil foreldre bli kontakten.

Pris
Billettene koster kr. 650 for de som har medlemskap i BOB, eller som er kunder av Nextgentel. Alle andre betaler kr. 750.-

Tid og sted
ByLAN arrangeres i år i Bergen Racketsenter på Bønes. Dørene åpner fredag 2. oktober kl 16.00 – og vi stenger av mandag 5. oktober kl 12.00.

Kontakt
Har du noen spørsmål? Da kan du kontakte hovedansvarlig for ByLAN.

Navn: Ole Irgens
Mobil: 900 94 409
Epost: ole.irgens@gmail.com

Vi ønsker dere velkommen og lykke til på ByLAN.Sjekk siden regelmessig for oppdateringer og informasjon!

Ingen kommentarer.

Kommentering er lukket.